Indspilningsleder på Fearless

Min rolle på produktionen var indspilningsleder på studieoptagelser i Danmark. Studieoptagelserne strakte sig over to dage i 2012 ved Minerva Film i København, med et hold fra England. Resten af optagelserne foregik på location i Serbien, hvor jeg desværre ikke deltog.

Videoen vandt Publikumsprisen i MUSIC + VIDEO kategorien ved CPH PIX Festival 2015, og en kombi musikvideo og kortfilm, instrueret af Ogi Curcic, forsanger i bandet Tako Lako.

Dette var mit første job som indspilningsleder med et professionelt hold, og det var dejligt at opleve, at jeg kunne stå mål med professionelle folk. Der var noget jeg havde savnet på diverse talent og amatørprojekter.

Fearless er bare et af de mange projekter, jeg har etableret kontakt til igennem facebook og de mange film crew grupper, der findes. Jeg kom forholdsvis sent på projektet, så jeg skulle hurtigt sætte mig ind i planen. med lidt alternativ planlægning, fordi instruktørens computer var blevet stjålet, fik vi alligevel sammensat en skudplan og tog det som det kom under optagelserne. Tilmed mistede jeg min stemme få dage inden optagelserne, så jeg måtte holde styr på tropperne med en noget hæs stemme. Derfor blev megafonen hævet frem et par gange…

Se filmen her på siden eller på vimeo.

Tilbage til Film portfolio