Neo Geo’s Saltwater

Saltwater er en musikvideo, for kunstneren Neo Geo, som jeg instruerede under mit ophold på European Film College. Holdet bestod derfor af elever, hvor nogen var meget uerfarne. Det var et af vores større projekter, og første gang jeg samarbejdede med en kunde. Heldigvis klikkede mine idéer med kunstnerens ønsker og vi fik hurtigt udvikling grundidéen til videoen.

Videoen blev lavet over ca. 2 uger, hvor 4 dage gik til konceptudvikling og forproduktion, hvor vi havde et par enkelte møder med Neo Geo. Det meste af tiden blev brugt på at få bygget vores model, som skulle blive til det urbane miljø, vi gerne ville have frem i videoen. Herefter gik 36 timer til optagelserne, som alle foregik i et lille klasselokale, med et stort blue screen tæppe. De resterende dage gik til postproduktion.
Efter premieren var det op til de enkelte kunstnere – vi havde besøg af fire kunstenere i alt, som hver fik lavet fire videoer – om de ville bruge videoen som deres officielle musikvideo, og Saltwater var den eneste video på skolen som blev valgt.

Jeg er meget glad for videoen, selvom den på mange måder er upoleret, men den har høje ambitioner og høj kvalitet af et skoleprojekt at være.

Se videoen her på siden eller på vimeo.


Tilbage til Film portfolio